Op maat gemaakte oplossingen voor de medische industrie

GTE-engineering

Innovators in technical engineering?

GTE-engineering

GTE-engineering is úw leverancier van oplossingen op het gebied van assemblage of verpakkingsmachines voor de medische en farmaceutische industrie. Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte machines en tools voor het assembleren, de ‘handling’ en het verpakken van medicijnen en medische hulpmiddelen. Losstaande of geïntegreerde oplossingen… het is allemaal mogelijk. We analyseren eerst samen met u het probleem.

Bent u op zoek naar een ontwerper en bouwer van speciaalmachines? Machinebouw voor de medische wereld? GTE-engineering voorziet u van speciaal machines en tools voor het assembleren en verpakken.  We bouwen onze ontwerpen met de beste kwaliteit en functionaliteit. U krijgt op maat gemaakte oplossingen met bewezen technologie.  

In de wereldwijde farmaceutische en medische industrie is een groeiende vraag naar op maat gemaakte machines en tools ontworpen om veilig en passend medicijnen en medische hulpmiddelen te verpakken. De speciaal machines van GTE komen tegemoet aan uw assemblage-  en verpakkingswensen.

Meer info over GTE-engineering

Welke vragen kunt u ons stellen?

Nieuwe en bestaande complexe concepten voor medische producten? Wij voorzien u van oplossingen.


Minder handmatige arbeid, meer productie of minder recalls?

Minder handmatige arbeid, meer productie of minder recalls?

Wij werken voor klanten in de farmaceutische industrie

Wij werken voor klanten in de farmaceutische industrie

Wij werken wereldwijd

Onze machines worden wereldwijd geplaatst bij ondernemingen in de medische, farmaceutische en diagnosticerende industrie. Onze machine verpakken en assembleren diverse producten. Onze klanten zijn er zeker van dat ze hun investering in machines terugverdienen.

Verpakte producten
511562352

Verpakte producten

Geassembleerde producten
463655880

Geassembleerde producten

Landen
100

Landen

Onze klanten

Ons laatste nieuws en blogs

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy