Alles over het GTE Custom-Made

Bij GTE geloven we in innovatie en in de automatisering van productieprocessen in de medische en farmaceutische industrie. Omdat niet ieder proces hetzelfde is en vaak unieke eigenschappen heeft, bieden wij met GTE Custom-Made op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en eisen. Zo weet je zeker dat de machine precies doet en kan wat jij ervan verwacht.

Lidstansmachine met printer
GTE Custom-Made
GTE Custom-Made

GTE Custom-Made aan de hand van URS

Een GTE Custom-Made made machine is gebaseerd op de User Requirement Specification. Als je zelf nog geen URS hebt opgesteld, kijken we samen met jou naar wat je van een machine verwacht en wat je nodig hebt, zodat we samen tot de URS komen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we je geen top of the line machine moeten verkopen als je een instapmodel nodig hebt.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Waarom GTE Custom-Made?

GTE Custom-Made is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een machine voor specifieke taken die niet door de machines uit ons GTE Platformen assortiment  uitgevoerd kunnen worden. Ook voor bijvoorbeeld clinical trials of start-ups is een GTE Custom-Made machine interessant.

Aangepast op jouw wensen

Zit je in de opstartfase van je productielijn en wil je een (gedeeltelijke) automatisering van je proces doorvoeren? GTE Custom-Made voorziet in deze wens. Omdat we samen naar de URS kijken, ontwikkelen we samen de machine waar jij naar op zoek bent. Hierin adviseren we je op basis van onze uitgebreide ervaring.

Betrouwbaar en gemakkelijk onderhoud

De machines van GTE Engineering staan bekend om het gemakkelijke onderhoud. Je hebt er namelijk niets aan wanneer je meer tijd kwijt bent met het onderhouden van je machine dan met het daadwerkelijk produceren. We voeren preventief onderhoud uit en trainen uw personeel om de machine goed te kunnen onderhouden.

Besturing

We maken standaard gebruik van Siemens besturingssystemen in onze machines. Het is echter ook mogelijk om voor een ander besturingssysteem te kiezen, bijvoorbeeld een Allen Bradley systeem.

Software

Bij GTE maken we geen gebruik van zogenaamde ‘locked software’. Hierdoor is het mogelijk om de software-applicatie aan te passen aan verschillende formaten en productie recepten. Daarnaast is het dus ook mogelijk om op een later moment het proces verder te automatiseren door extra modules toe te voegen.

Laat ons je terug bellen

Wij bespreken graag hoe onze oplossingen op uw vraagstuk kunnen worden toegepast. Laat uw contactgegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine
Casepacker

Snelle ROI

Met GTE Custom-Made kun je rekenen op een snelle return on investment. Doordat de machine ontworpen wordt op basis van jouw wensen en eisen, weet je zeker dat de machine kan wat jij wilt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, standaard onderdelen van onze leveranciers wordt ook de robuustheid en kwaliteit van onze machines gegarandeerd. De meeste van onze machines draaien 20 jaar  zonder enige grote problemen. Daardoor is de opbrengst van je investering snel te merken!

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Op zoek naar standaardoplossingen? Bekijk ook GTE Platformen!

Ben je op zoek naar een standaard oplossing? Kijk dan eens naar GTE Platformen! GTE Platform is een lijn van modulaire machines die binnen verschillende platformen te combineren zijn.

De ervaringen van andere bedrijven

De klanten die je voorgingen vertellen je graag over hun ervaringen met onze GTE Custom-Made machines.

Onze klanten

Ontdek onze kennis en Inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze oplossingen binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering