Alles over onze GTE Platformen

Bij GTE geloven we in innovatie en in de automatisering van productieprocessen in de medische en farmaceutische industrie. Daarom ontwikkelden we de GTE Platformen: een reeks gestandaardiseerde platforms waarin we werken met modules, aangepast op jouw productieproces. Hierdoor worden jouw productieprocessen efficiënter, minder foutgevoelig en neemt de kwaliteit van jouw producten toe. GTE biedt op dit moment onder andere de platformen LAP-C en LAP-L aan. Waar beide platformen geschikt zijn voor onder andere het assembleren en verpakken van producten, is de LAP-C een circulair platform met een extreem kleine footprint. De LAP-L is een lineair platform dat wat meer ruimte in beslag neemt maar nog steeds een relatief kleine footprint heeft.

Met de LAP-L voorzien we jou in je productie- en verpakkingsbehoeften.
LAP-L Blister vul seal machine
LAP-L Blister vul seal machine

Volledig modulair

Het hele platform is gericht op het opschalen van modules. Hierdoor kan er snel aan behoeften van de klant worden voldaan als het om uitbreiding van bestaande machines gaat. Ook de oplevertijd van bijvoorbeeld een volledig nieuw LAP-L Platform gaat relatief snel. Zo zorgen we ervoor dat ons platform naadloos kan worden uitgerold binnen jouw organisatie. Daardoor heb je snel een hoge Return on Investment

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Waarom GTE Platformen?

De GTE Platformen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle oplossing voor hun vraagstuk met betrekking tot de automatisering van medische of farmaceutische verpakkings- en assemblageprocessen.

Schaalbaar ontwerp

Zit je in de opstartfase van je productielijn, maar wil je de mogelijkheid behouden om op een later moment uit te breiden met extra modules? Een GTE Platform is volledig ontworpen om later op te kunnen schalen met extra modules en het productieproces nog verder te automatiseren.

Kleine footprint

Tijdens de ontwerpfase was het belangrijk een zo robuust en foolproof mogelijke machine te ontwerpen met een zo klein mogelijke footprint. Dat is gelukt door onder meer de E-cabinets boven de machines te plaatsen

Gemakkelijk onderhoud

Juist door de E-cabinets boven de machines te plaatsen, is het onderhouden van de machines gemakkelijk en toegankelijk. Geen gepruts meer in een veel te krappe ruimte achter, naast of onderin de machine. Preventief onderhoud en trainingen van het personeel zorgen ervoor dat de machine gesmeerd blijft lopen.

Besturing

We maken standaard gebruik van een Siemens S7-1500F fail safe PLC in onze machines. Het voordeel hiervan is dat deze PLC twee aparte netwerken heeft, waardoor het mogelijk is om te verbinden met zowel het client network als het machinenetwerk. Uiteraard met verschillende IP-ranges.

Software

Bij GTE maken we geen gebruik van zogenaamde ‘locked software’. Hierdoor is het mogelijk om de software-applicatie aan te passen aan verschillende formaten en productie recepten. Daarnaast is het dus ook mogelijk om op een later moment het proces verder te automatiseren door extra modules toe te voegen.

Laat ons je terug bellen

Wij bespreken graag hoe onze oplossingen op uw vraagstuk kunnen worden toegepast. Laat uw contactgegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Ontdek onze platformen

Benieuwd naar welk GTE Platform het beste binnen jouw organisatie past? Ontdek de unieke specificaties per platform door op de afbeeldingen van ieder platform te klikken.

LAP-C Assemblage verpakkings machine spuiten
LAP-C Assemblage verpakkings machine spuiten

Snelle ROI

Met GTE Platformen kun je rekenen op een snelle return on investment. Doordat er een combinatie van bestaande modules wordt gemaakt, die aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant, realiseren we een snelle levertijd. Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, standaard onderdelen van onze leveranciers wordt ook de robuustheid en kwaliteit van onze machines gegarandeerd. De meeste van onze machines draaien 20 jaar  zonder enige grote problemen. Daardoor is de opbrengst van je investering snel te merken!

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Case packer machine
casepacker

Op zoek naar iets anders? Bekijk ook GTE Custom-Made

en je op zoek naar een machine die specifieke werkzaamheden uitvoert die nog niet op onze website staan? Kijk dan eens naar onze GTE Custom-Made ! GTE Custom-Made zijn op maat gemaakte machines  die voor specifieke doeleinden wordt ontworpen en volledig aangepast wordt aan jouw wensen

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

De ervaring van andere bedrijven

De klanten die je voorgingen vertellen je graag over hun ervaringen met onze Platformen en onze Custom-Made

Onze klanten

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering