Tamper evidence

Voor farmaceuten en patiënten is het van belang dat er gegarandeerd niets met hun product of medicijn is gebeurd. Daarom zijn er verschillende Tamper evidence oplossingen uitgevonden. Tamper Evidence is een zichtbare indicatie waaruit blijkt dat de verpakking al eens is geopend. Denk hierbij aan een scheurrandje om een top-loaded doosje de eerste keer te openen of een sticker of seal  die doorbroken of geopend moet worden.

LAP-C Kartonneermachine
Labelen - LAP-L machine
Carton closing hotmelt - LAP-L - Tamper evidence
Carton closing - LAP-L

Zekerheid met een Tamper Evidence

Door gebruik te maken van een Tamper Evidence oplossing bouw je een extra zekerheid in voor de farmaceuten en de uiteindelijke patiënten. Er zijn verschillende manieren waarop deze zekerheid geïntegreerd kan worden in jouw producten. Een van die oplossingen is een scheurrandje in een doos. Met onze LAP-C  of LAP-L kan het vouwen en verlijmen van deze Tamper Evidence indicatie volledig geautomatiseerd worden. In combinatie met het LAP-L Platform  is het zelfs mogelijk om ook het vullen van de inhoud van een doosje volledig te automatiseren.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Reeds geleverde tamper evidence oplossingen

Benieuwd naar hoe de tamper evidence oplossingen van GTE worden gebruikt en geïntegreerd in andere machines? Bekijk dan ook eens de reeds geleverde oplossingen in custom made machines  of ons GTE Platform ! We kijken graag samen met jou naar een oplossing voor jouw vraagstuk!

Ervaringen van andere klanten

De klanten die je voorgingen vertellen je graag over hun ervaringen met onze Tamper Evidence oplossingen.

Onze klanten

Box closing machine
Box closing machine

Keuze Tamper Evidence

Voor de toepassing van een tamper evidence zijn verschillende keuzemogelijkheden. Je kunt een label aanbrengen, je kunt ook gebruik maken van hotmelt of cold glue. Een combinatie van hotmelt met een TES label zien we ook. We hebben ervaring met deze toepassingen.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Ontdek alle op maat gemaakte oplossingen

Gedurende ons bestaan hebben we een groot aantal op maat gemaakte oplossingen ontworpen en geleverd aan verschillende klanten. Van start-up tot multinational: ieder bedrijf had zijn eigen wensen en eisen.

Downloadable assets

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering