De service van GTE

Wat mag u verwachten van de  aftersales service bij een custom-made machine van GTE Engineering? De machines worden gemaakt van goede kwaliteit onderdelen. De machines worden altijd zodanig vormgegeven dat de kwaliteit en de robuustheid van de materialen hoog ligt. Onze machines worden vaak voor  20 jaar zonder problemen ingezet. GTE werkt volgens betrouwbare processen. We testen de machine tot in de puntjes en houden een Factory Acceptance Testing (FAT) and Site Acceptance Testing (SAT). Er wordt een training gegeven in het onderhoud en de klant krijgt bij de benodigde documentatie een onderhoudsprotocol.

Assemblage & Service

Onze service kort uitgelegd

GTE Engineering levert custom-made machines. De service die hierna volgt stemmen we geheel af op de wensen van de klant. We hebben diverse mogelijkheden om service te verlenen:

  • Opleiding
  • Reserveonderdelen
  • Preventief onderhoud
  • Storing
  • Curatief onderhoud
  • Remote access

Service wereldwijd

GTE-engineering levert service aan klanten in​ Europa, de Verenigde Staten van Amerika & Azië. Onze service engineers bieden ondersteuning op locatie, op afstand via de telefoon of via remote access. Ze geven trainingen aan onderhoudspersoneel van de klant en aan onderhoudsbedrijven die de klant inhuurt.

Training

GTE verzorgt trainingen voor onze klanten. Deze training kan gaan over de bediening van de machine, maar ook over het onderhoud aan de machine. Hierbij worden de benodigde handleidingen en video’s geleverd.

Reserve onderdelen

Bij elke door GTE geleverde machine wordt een handleiding met hierin een overzicht van de reserve onderdelen inclusief bijbehorende samenstellings-tekeningen geleverd. In de handleiding staan de onderhoudsintervallen beschreven. Wij zijn u graag van dienst met het leveren van reserve onderdelen.

Preventief onderhoud

Afhankelijk van de toepassing, het risico op schade en verlies van productietijd adviseren we preventief onderhoud te doen aan de door GTE geleverde machine. Het benodigde / geadviseerde onderhoud staat beschreven in onze onderhoudshandleiding. Wij adviseren het eerste preventieve onderhoud met een training te combineren van uw eigen mensen. Wij leren uw eigen technische dienst de machine zelfstandig te kunnen onderhouden. Na zo'n gecombineerde training van theoretische uitleg en het werkelijke fysieke onderhoud is de machine voor uw organisatie geen geheim meer. U kunt voortaan de machine zelf onderhouden.

Curatief onderhoud

Curatief onderhoud vraagt vaak een extra uitgave die niet begroot is. Deze uitgave kan worden "terugverdiend" op termijn door het voordeel dat de oplossing vaak biedt: minder onderhoud in de toekomst. Bij curatief onderhoud vervang je het gebruikelijke onderhoud door een betere uitvoering van een onderdeel van de machine zodat onderhoud dat regelmatig ontstaat niet meer (of veel minder) voor kan komen.

Remote access

GTE heeft de mogelijkheid om remote acces in te bouwen in de machine en de machine op deze manier op afstand te benaderen. Op deze wijze is het mogelijk om het toegang te krijgen tot de besturing en kunnen er aanpassingen gemaakt worden waar nodig. Zolang uw machine aan het internet gekoppeld is, is toegang mogelijk. Deze internet toegang kan na overleg of zelfs continue zijn aangelegd en hangt veelal af van uw eigen beveiligingsbeleid. Een service inzet door GTE voeren we hiermee snel, efficiënt en kostenvriendelijk uit.

Sfeerimpressie GTE

Storing

Geen tijd meer te verliezen, uw machine is uitgevallen. In het geval dat zich dit probleem voordoet, dan vertrekt de engineer die de machine gebouwd heeft zo snel mogelijk naar uw bedrijf, ook buiten de garantieperiode. U hoeft dus niet te wachten tot uw probleem ingepland wordt bij ‘een service afdeling’, waarbij de monteurs de machine niet geheel kennen. Onze engineers kennen de ins en outs van uw machine.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Sfeerimpressie GTE

Service

Als bouwer van uw machine weten we wat u nodig heeft om de machine weer gangbaar te krijgen. Dat kan zijn:

  • analyse en reparatie
  • softwarematige ondersteuning, eventueel via remote access
  • het leveren van de specifieke onderdelen

U kunt op de GTE-engineering support rekenen.

Ons team is bereikbaar als je een spoedvraag hebt. Ook ‘s avonds en in het weekend.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Meer informatie over SLA en Onderhoud?

Benieuwd naar hoe onze service en onderhoud geregeld is? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering