Contact & Service

Laat ons je terugbellen

Loop jij tegen een probleem aan bij de automatisering van een proces? GTE Engineering denkt graag met je mee in het vinden van een oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bas Bongartz

Spoed?

Ons team staat ook voor je klaar als je een spoedvraag hebt. Ook ‘s avonds en in het weekend.

GTE-Engineering

Veelgestelde vragen

Moet er een NDA getekend worden?

GTE Engineering werkt altijd met Mutual Non-Disclosure Agreements. Deze NDA’s zijn vaak noodzakelijk omdat er met vertrouwelijke en gevoelige informatie omgegaan wordt. Daarnaast delen wij ook onze kennis en expertise op het gebied van het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van onze machines.

Doen jullie ook het onderhoud aan onze machines?

Indien gewenst kunnen we het preventieve onderhoud aan machines uitvoeren. Daarnaast bieden we ook trainingen aan onderhoudspersoneel van de klant, waardoor het meeste onderhoud zelf uitgevoerd kan worden.

Werken jullie met SLA’s?

Bij GTE Engineering staat service hoog in het vaandel. Daarom leggen we al onze service afspraken vast in een Service Level Agreement (SLA). In deze SLA staat opgenomen welke service je van ons kunt verwachten en hoe snel we moeten reageren bij een probleem met een machine.

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer