Waarom GTE Engineering?

Door kennis en kwaliteit te combineren met jouw wensen en eisen ontwikkelen we bij GTE Engineering de machine waar jij naar op zoek bent. Door onze bewezen expertise  durven we te garanderen dat je op het gebied van machines voor de medische en farmaceutische sector bij de juiste partij bent. Van hand tooling tot volledige automatisering van een productieproces. Daarnaast heb je wat onderhoud betreft weinig omkijken naar de machine: de meeste van onze machines werken 20 jaar zonder enige grote problemen

Meeting at GTE

Onze werkwijze

Jouw wensen en eisen staan bij ons voorop. Of het nu gaat om een custom-made machine die ingezet wordt voor één specifiek doeleinde of om een van onze GTE Platformen die veelzijdig kan worden ingezet voor verschillende producten. We bekijken samen wat je nodig hebt en hoe we dit in een machine kunnen verwerken.

Jouw wensen staan centraal

Aan de hand van de door jou opgestelde URS (User Requirement Specification) ontwikkelen we een machine die hierop aansluit. We kijken naar wat de machine moet kunnen en naar wat nice-to-have is. Hierdoor verkopen we je geen high-end machine terwijl je misschien een instapmodel nodig hebt.

Productie van jouw machine

Tijdens de productiefase van jouw machine testen we de machine voortdurend en blijven we aan het fine-tunen, zodat je zeker weet dat er geen onnodige fouten en problemen ontstaan wanneer je de machine in gebruik hebt. We garanderen we de kwaliteit van onze machines.

Oplevering

Tijdens de oplevering van jouw machine installeren we de machine zorgvuldig en geven we de operators en monteurs de benodigde training zodat zij alle ins en outs van de machine kennen. Hierdoor kunnen eventuele problemen die ontstaan door eigen personeel opgelost worden en heb je zo min mogelijk downtime.

Service en onderhoud

Problemen die ontstaan kunnen dus veelal door je eigen monteurs opgelost worden. Mocht dit niet zo zijn, staan we voor je klaar. Vaak kunnen problemen ook op afstand opgelost worden via remote access. Zo staan de machines niet lang stil en kan het productieproces snel weer opgestart worden.

Atmosphere impression GTE

Kwaliteitseisen

In de medische en farmaceutische sector is validatie een belangrijke stap bij het in gebruik nemen van een nieuwe machine. Daarom zorgen we dat de machine werkt zoals hij moet werken en aan alle kwaliteitsnormen voldoet op het moment dat deze gevalideerd wordt. Zo voorkomen we dat er extra tijd nodig is en het traject zo efficiënt mogelijk verloopt.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Hoogwaardige onderdelen

GTE maakt bij de ontwikkeling van haar machines enkel gebruik van hoogwaardige onderdelen. Deze onderdelen zijn van gerenommeerde leveranciers. Hierdoor en door ons intern beoordelingssysteem kunnen we garanderen dat de kwaliteit van de onderdelen van het hoogste niveau is.

Het voordeel van de machines van GTE Engineering is dat je snel van productieproces kunt wisselen. De wisseldelen in de machines, bijvoorbeeld blistermallen, worden eenvoudig en zonder gereedschap gewisseld. Hierdoor kun je binnen no-time het productieproces weer opstarten!

Laat ons je terug bellen

Wij bespreken graag hoe onze oplossingen op uw vraagstuk kunnen worden toegepast. Laat uw contactgegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Ontdek alle op maat gemaakte toepassingen

Gedurende ons bestaan hebben we een groot aantal op maat gemaakte oplossingen ontworpen en geleverd aan verschillende klanten. Van start-up tot multinational: ieder bedrijf had zijn eigen wensen en eisen.

LAP-L blister filling and sealing machine

GTE Platformen

Onze GTE Platformen zijn speciaal ontwikkeld voor totaaloplossingen. Van semiautomatisch tot volledig geautomatiseerde processen: het is allemaal mogelijk met een GTE Platform. Door de modulariteit van onze platformen breid je je semiautomatische proces op een later moment makkelijk uit zonder het volledige proces opnieuw te valideren; slechts het nieuwe onderdeel hoeft gevalideerd te worden. Zo blijft het uitbreiden van de automatisering efficiënt en verlies je weinig productietijd.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Lid punching machine met printer

GTE Custom-Made

GTE Custom-Made  is er voor bedrijven die op zoek zijn naar een niet bestaande machine die aan specifieke eisen moet voldoen. Een van onze succesverhalen voor GTE Custom-Made is de Semiautomatische assemblage machine Oogdruppel-device . Deze machine werd ontworpen na een clinical trial waarbij we voor de klant al manuele tools  ontwikkelden. Na de clinical trial wilde de klant graag een semiautomatische machine voor hetzelfde proces.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Wij zoeken altijd talenten

Zie je de baan waar jij naar op zoek bent niet tussen de vacatures staan? Bij GTE zijn we altijd op zoek naar talent. Stuur je open sollicitatie met CV en motivatiebrief vandaag nog op.

“”

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze oplossingen binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering