BOX-E kleine kartonneer machine

De BOX-E: De Oplossing voor Efficiënt Kartonneren

De BOX-E is een aanpasbare kartonneermachine die geschikt is voor het vouwen en lijmen van verschillende formaten toploaded dozen. Met een snelle return on investment (ROI) van slechts een half jaar heeft de BOX-E bewezen dat het een waardevolle investering is voor bedrijven in de medische en farmaceutische industrie. Dankzij de machine kunnen zij nu snel en gemakkelijk overstappen van gevouwen en bedrukte doosjes naar vlak karton, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert.

Een ander voordeel van de BOX-E is de besparing in benodigde opslagruimte. Voorheen moesten bedrijven dozen in grote hoeveelheden opslaan, wat kostbare ruimte in beslag nam. Met de BOX-E kunnen ze nu vlak karton opslaan, dat veel minder ruimte inneemt. Dit zorgt voor een efficiëntere indeling van hun magazijnen en bespaart waardevolle ruimte die voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Krachtige Functionaliteiten en Flexibiliteit

De BOX-E is uitgerust met een reeks krachtige functionaliteiten die bedrijven in staat stellen om efficiënter te werken en snel te schakelen tussen verschillende producten en verpakkingsbehoeften. De machine beschikt over een automatische lade die het vlakke karton positioneert en automatisch lijm aanbrengt. Vervolgens wordt het karton boven de vouwtool geplaatst en met behulp van een druktool in de juiste vorm gevouwen.

Een van de grote voordelen van de BOX-E is de eenvoudige en snelle change-over. De druktool, vouwtool en ladetool zijn vervangbaar en gemakkelijk te positioneren, waardoor bedrijven snel kunnen overschakelen naar verschillende formaten dozen zonder kostbare tijd te verliezen. Dit verhoogt de flexibiliteit van het productieproces en maakt het mogelijk om snel in te spelen op veranderende vraag.

Daarnaast kan de capaciteit van de machine met 15% worden verhoogd door de optionele transportband te gebruiken. Deze zorgt voor een constante output, waardoor de productie efficiënter verloopt.

Betrouwbaarheid en Kwaliteitscontrole

De BOX-E biedt niet alleen efficiëntie en flexibiliteit, maar ook betrouwbaarheid en kwaliteitscontrole. Het Vision Systeem van de machine zorgt voor barcode- of DataMatrix-controle, waardoor bedrijven er zeker van kunnen zijn dat hun producten correct zijn verpakt en gelabeld. Dit draagt bij aan de productiekwaliteit en voorkomt fouten en discrepanties die kostbaar kunnen zijn voor bedrijven in de medische en farmaceutische sector.

Daarnaast is de BOX-E uitgerust met een tooling-kar die dient als een veilige opbergplaats voor formaatdelen. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen gemakkelijk toegankelijk en goed georganiseerd zijn, waardoor de efficiëntie van het onderhoudsproces wordt verbeterd en de stilstandtijd van de machine tot een minimum wordt beperkt.

Ga naar de BOX-E Meer info vragen

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE
BOX-E kleine kartonneermachine
BOX-E kleine kartonneer machine

Ervaar de Voordelen van de BOX-E

Met de BOX-E hebben bedrijven in de medische en farmaceutische industrie een krachtig hulpmiddel in handen om hun verpakkingsproces te optimaliseren. Dankzij de aanpasbaarheid van de machine kun je verschillende formaten dozen efficiënt verwerken, terwijl de geautomatiseerde lade en nauwkeurige lijmtoepassing zorgen voor een vlot en foutloos vouw- en lijmproces. Door de constante controle met Vision Checks kun je vertrouwen op een goede productiekwaliteit en consistentie in de output van de machine.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de BOX-E en transformeer uw verpakkingsproces naar een efficiëntere en kosteneffectieve oplossing.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering