Zo werkt de Lidstansmachine

Vanuit de afrolunit gaat het materiaal naar een thermotransferprinter die het lotnummer en houdbaarheidsdatum op de lids print. Dat gebeurt alleen als de kleurensensor  geen gekleurde tape detecteert. Detecteert de sensor dit wel, dan wordt er op die positie niets geprint.

Vanuit de printer wordt het papier doorgevoerd naar een camera die controleert of op elk lid de juiste data en materiaalcode staat. De uitkomst van die check bepaalt of het lid wel of niet gestanst wordt. Moet het lid ook geperforeerd worden? Dan gebeurt dat hierna.

Tenslotte worden de lids uitgestanst en komen ze in het goedkeurmagazijn terecht. De lids die zijn afgekeurd door het camerasysteem of voorzien zijn van gekleurde tape worden niet uitgestanst en worden met de resten van de rol uitgevoerd in de afvalbak.

Specificaties

  • Totaaloplossing voor stansen, perforeren en printen
  • Maximale diameter van 400 mm
  • Uitgebreid controlesysteem d.m.v. Vision-checks
  • Uitermate geschikt voor high mix, low volume

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze Lidstansmachine met printer vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering