Zo werkt de machine

De machine vernevelt de coatingvloeistof met een sprayventiel. Het ventiel wordt gevoed door vloeistofcontainers. Zo krijgen alle producten op de producthouder een coating. De vernevelde coating is licht ontvlambaar, daarom zit er aan de achterzijde van de machine een aparte afzuigunit voor de damp. Hiermee zorgen we voor voldoende ventilatie in het proces. De onderzijde van de producten, die niet gecoat mag worden, ligt beschermd op de houder. Het hele coatingproces vindt plaats op een verrijdbaar frame met geremde wielen.

De producten liggen op een wegneembare producthouder. Afhankelijk van de productgrootte kan de machine verschillende hoeveelheden in één productierun coaten. In dit geval gaat het om 96 producten tegelijk. De machine zorgt er automatisch voor dat de ringen onder het sprayventiel liggen, en voert dan voor elke positie één enkele spraypuls uit. Er wordt dus geen continue coatingspray aangebracht, maar die mogelijkheid hebben deze machines wel.

Specificaties

  • Verschillende batchgroottes te realiseren
  • Mobiel, verrijdbaar frame
  • Automatische reiniging tussen productieruns door middel van spoelvloeistof

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van de spraycoater machine vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering