Werking van de machine

Eerst worden de twee verschillende cilinders van de spuit in de assemblagemachine gebracht via twee trilvullers. Deze twee cilinders worden beiden digitaal bedrukt met de maatweergave en logo’s. Daarna volgt de eerste Vision Check  die de bedrukking controleert. De rubberen plunjers en plunjerstangen worden geassembleerd en vervolgens in de cilinders gezet met Mecademic-robots. De rubberen plunjers en plunjerstangen worden via trilvullers aangevoerd. De dubbele spuit wordt nu geassembleerd, waarna nog een Vision Check plaatsvindt. Hier wordt gecontroleerd of alle componenten aanwezig zijn en of de spuiten diep genoeg zijn.

Nadat de assemblage klaar is, worden de spuiten via een transportband naar de automatische verpakkingsmachine gebracht. In deze machine worden voorgevormde blisters gesepareerd , waarna een extra onderdeel en de spuit in de blister geplaatst worden. De machine checkt, weer middels een Vision Systeem, of alle producten in de blister zitten. Het Tyvek-lid wordt geprint met variabele data en vervolgens op de blister geplaatst. Tot slot controleert de machine of het lid goed ligt. Wanneer dit het geval is, wordt de blister geseald.

Specificaties

  • Op basis van LAP-C
  • Totaaloplossing voor printen, assembleren en verpakken van spuiten
  • Ideaal voor High mix, low volume toepassingen
  • Controle middels Vision-systeem
  • Doorlooptijd van ongeveer 10 seconden per spuit
  • Upgrade mogelijk naar 40 tot 50 producten per minuut

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering