Het proces van de Spuit assemblage machine

De spuiten worden vanuit een andere machine middels een lineaire trilvuller richting de Spuit assemblage machine gebracht. Vervolgens worden deze, na een controle via een afstand sensor, op de juiste manier in de machine geplaatst. In het tweede station van de machine wordt de fingergrip op de spuit geklikt. Dit gebeurt met een vooraf ingestelde kracht, zodat de spuit niet onbruikbaar of vernietigd wordt.

De fingergrips worden, evenals de plunjerrods in het derde station in bulk ingevoerd. Deze onderdelen worden middels trilvullers gesepareerd en juist georiënteerd en met een lineair transport richting het klikstation gebracht. In het derde station plaatst een gripper de plunjerrod in de spuit, die vervolgens in het vierde station op correcte wijze in de spuit wordt gedraaid. Tenslotte wordt de spuit in het vijfde station binnen de machine middels meerdere sensoren op een aantal aspecten gecontroleerd, waaronder de hoogte van de plunjerrod en de aanwezigheid van een fingergrip.

 

Als deze controle slaagt, wordt de spuit automatisch in een tray geplaatst. De tray wordt door de operator, wanneer deze volledig gevuld is, in het dockingstation manueel uitgevoerd. Als het geassembleerde eindproduct niet aan de juiste voorwaarden voldoet, wordt het eindproduct als reject gemarkeerd en automatisch uitgevoerd naar het rejectstation. Hierdoor ontstaat een duidelijke scheiding tussen correcte en afwijkende eindproducten, waardoor deze niet met elkaar verwisseld worden.

Specificaties van de Spuit assemblage machine

  • Geschikt voor het assembleren van twee varianten
  • Op maat gemaakt tray-systeem
  • Kleine footprint
  • 30 spuiten per minuut
  • Checken van verschillende aspecten van de spuit middels Vision systeem
  • 240 spuiten per tray
  • Het dockingstation voor geassembleerde producten biedt ruimte voor acht trays

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze Spuit assemblage machine vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

logo abbott white
logo biomarin white
Logo west pharma white
Logo PCI
logo medtronic white
Logo Datwyler
logo astrazeneca white
Ferring pharmaceuticals logo white
Logo nelipak

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering