Het proces

De spuiten worden vanuit een andere machine middels een lineaire trilvuller richting de Spuit assemblage machine gebracht. Vervolgens worden deze, na een controle via een afstand sensor, op de juiste manier in de machine geplaatst. In het tweede station van de machine wordt de fingergrip op de spuit geklikt. Dit gebeurt met een vooraf ingestelde kracht, zodat de spuit niet onbruikbaar of vernietigd wordt.

De fingergrips worden, evenals de plunjerrods in het derde station, in bulk ingevoerd. Deze onderdelen worden middels trilvullers gesepareerd en juist georiënteerd en met een lineair transport richting het klikstation gebracht. In het derde station plaatst een gripper de plunjerrod in de spuit, die vervolgens in het vierde station op correcte wijze in de spuit wordt gedraaid. Tenslotte wordt de spuit in het vijfde station binnen de machine middels meerdere sensoren op een aantal aspecten gecontroleerd, waaronder de hoogte van de plunjerrod en de aanwezigheid van een fingergrip.

 

Als deze controle slaagt, wordt de spuit automatisch in een tray geplaatst die door de operator, wanneer de tray volledig gevuld is, in het dockingstation manueel uitgevoerd kan worden. Als het geassembleerde eindproduct niet aan de juiste voorwaarden voldoet, wordt het eindproduct als reject gemarkeerd en automatisch uitgevoerd naar het rejectstation. Hierdoor ontstaat een duidelijke scheiding tussen correcte en afwijkende eindproducten, waardoor deze niet met elkaar verwisseld worden.

Specificaties

  • Geschikt voor het assembleren van twee varianten
  • Op maat gemaakt tray-systeem
  • Kleine footprint
  • 30 spuiten per minuut
  • Checken van verschillende aspecten van de spuit middels Vision systeem
  • 240 spuiten per tray
  • Het dockingstation voor geassembleerde producten biedt ruimte voor acht trays

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze Spuit assemblage machine vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

logo biomarin white
Logo west pharma white
Ferring pharmaceuticals logo white
logo astrazeneca white
Logo nelipak
logo abbott white
Logo PCI
logo medtronic white
Logo Datwyler

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Let us call you back

Curious about how our machines can be used within your organization? Request more information quickly and easily.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We are ready to help you!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Get in touch
GTE-Engineering