Het nieuwe proces

Operators controleren de intraoculaire lens van tevoren en plaatsen deze in de container. Vervolgens plaatsen de operators de container in de machine om de containers te laten vullen met vloeistof. Verschillende Vision Checks  zorgen ervoor dat de container 100% zeker is gevuld met de juiste hoeveelheid vloeistof en er geen druppels op de rand liggen. Zo blijven de machine en de sealrand droog. Dit is namelijk van belang voor de volgende stap: het sealen .

De voorgestanste aluminium lids worden van elkaar gescheiden en op de container geplaatst, waarna deze wordt geseald. Na het sealen plaatst de machine de containers in een rek. Afgekeurde producten worden apart in het rek geplaatst zodat deze niet door elkaar raken en de kwaliteit van je proces gewaarborgd blijft.

Specificaties

  • Volledig steriel werken
  • Uitgebreide kwaliteitscontrole middels een Vision Systeem
  • Volledig op maat gemaakt
  • Kleine footprint

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze Intraoculaire lensverpakkingsmachine vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering