Werking van de machine

De operator plaatst de kunststof componenten in de productdragers die zijn voorzien van een draaipunt. Vervolgens plaatst de operator de productdrager met de componenten in het lijmstation. Hier neemt de lijmrobot het over en brengt de (UV) lijm volgens een vastgesteld patroon nauwkeurig aan. Zodra de (UV) lijm is aangebracht, neemt de operator de productdrager uit het lijmstation en klapt deze dicht, waardoor de componenten nauwkeurig op elkaar worden gepositioneerd.

Daarna plaatst de operator de productdrager met de componenten in het uithardstation. Dankzij de kracht van de UV-lamp wordt de (UV) lijm uitgehard met een vooraf ingestelde tijd en intensiteit. Tijdens het uithardingsproces worden de delen stevig tegen elkaar gedrukt met een constante kracht. Zodra het uitharden gereed is, opent de operator de lade van het uithardstation en verwijdert de productdrager samen met het gelijmde product. De componenten zijn nu stevig verlijmd en vormen het hoogwaardige eindproduct.

Specificaties

  • Hoge precisie
  • Semiautomatisch, maar ook volledig te automatiseren
  • Te gebruiken voor meerdere producten
  • Snelle change-over zonder gereedschap

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze (UV) Lijmmachine vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering