Zo werkt de machine

Een operator plaatst gevulde blisters in de sealmal. In het volgende station wordt de aanwezigheid van de producten gecontroleerd met een Vision camera . Vervolgens wordt een lid gesepareerd . Met zuignappen controleert de machine of er dubbele lids zijn. Is alles goed? Dan wordt het lid op de blister geplaatst. De Vision Camera controleert of de lids juist geplaatst zijn.

In het volgende station wordt de blister geseald, waarna de tijd, temperatuur en sealkracht worden gecontroleerd. Dit proces klopte in de bestaande machine al helemaal, daarom hebben we daar geen aanpassingen doorgevoerd.

In het vierde en laatste station zorgt de cobot ervoor dat de gevulde en gesealde blisters uit de machine worden gehaald en op bijvoorbeeld een afvoerband worden gelegd. De machine is CE-gecertificeerd en voldoet dus aan alle gestelde eisen. GTE neemt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het gehele systeem.

Specificaties

  • Bestaande machine van andere fabrikant verder geautomatiseerd
  • Op basis van wensen van de klant
  • Efficiëntie verhoogd
  • Kostenbesparend

Vraag meer informatie aan

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar wat de afnemers van onze aanpassingen aan de NX-B vinden? Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen.

Onze klanten

Ontdek onze verschillende platformen

Ieder proces heeft zijn eigen unieke specificaties. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende platforms en bekijk welk platform het beste bij jouw wensen en eisen past.

 

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering