Vloeistof vullen & sprayen

Het vullen van containers of andere dragers met vloeistof is precisiewerk en vergt ontzettend veel tijd wanneer dit handmatig gedaan moet worden. Daarom hebben wij verschillende op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld die Vloeistof Vullen versnellen en minder foutgevoelig maken. Kortom: de automatisering van dit proces maakt het nauwkeurig en efficiënt.

Liquid FIlling - intra ocular lens packing machine
Spray coater
Spray coater

Vloeistof vullen

Het vullen van containers of andere dragers met vloeistof is precisiewerk en vergt ontzettend veel tijd wanneer dit handmatig gedaan moet worden. Daarom hebben wij verschillende op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld die Vloeistof vullen versnellen en minder foutgevoelig maken. Kortom: de automatisering van dit proces maakt het nauwkeurig en efficiënt.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Filling and sealing machine
Liquid filling - intra ocular lens packing machine

Vloeistof vullen met een Peristaltische pomp

Een van de technologieën die we implementeren in onze machines, is de peristaltische pomp. Met deze pomp kun je vloeistoffen op een nauwkeurige en gecontroleerde manier doseren door middel van rollende bewegingen van de pomp. Zo kun je dus op een gecontroleerde manier de vloeistoffen aan de gekozen dragers toevoegen, wetende dat de dosering consistent en betrouwbaar is.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Plunjerpomp voor vloeistof vullen

Een andere optie is de plunjerpomp. Hiermee kun je grote hoeveelheden vloeistof snel en efficiënt doseren door gebruik te maken van een zuiger en cilinder. Het vullen van jouw dragers wordt daardoor een snelle en probleemloze taak.

Voor zeer nauwkeurige en gecontroleerde doseringen bieden we ook een syringepomp aan. Met deze pomp kun je zelfs de kleinste hoeveelheden vloeistof met precisie toevoegen, waardoor je optimale resultaten kunt behalen bij het vullen van jouw dragers.

Reeds geleverde machines

Benieuwd waar de door ons geleverde machines voor worden ingezet? Bekijk dan de volgende projecten. Zo krijg je een goede indruk van waar onze machines toe in staat zijn.

Ervaringen van andere klanten

De klanten die je voorgingen vertellen je graag over hun ervaringen met onze Vloeistof vullen en/of spray oplossingen.

Onze klanten

Spray coater
Spray coater

Toepassingen van Vloeistof Vullen

Onze Vloeistof vulmachines worden onder meer gebruikt voor het vullen van dragers van lensimplantaten . Bij dit proces wordt een lens in een container of flesje geplaatst door een operator. Daarna wordt vloeistof toegevoegd aan de drager. Vervolgens de container of het flesje met inhoud doorgeschoven naar onze sealmachine . Deze machine sealt de verpakking. Daarna kan er nog gekozen worden om de verpakking te desinfecteren. Uiteraard wordt middels een Vision Check  gecontroleerd of de verpakking geen contaminatie bevat en of de sealkwaliteit goed is. Daarnaast hebben we ook een tweetal machines ontwikkeld voor het automatisch spraycoaten van producten. De ene machine maakt gebruik van pulse-spray techinieken, de andere sprayt continu de coating op producten. Wil je weten of we jou ook kunnen helpen met het geautomatiseerd vullen van een drager met vloeistof of het spraycoaten van producten? Ook lijmen kun je zien als een liquid handling. Bij het assembleren van kunststof onderdelen wordt vaak lijm gebruikt.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Ontdek alle op maat gemaakte oplossingen

Gedurende ons bestaan hebben we een groot aantal op maat gemaakte oplossingen ontworpen en geleverd aan verschillende klanten. Van start-up tot multinational: ieder bedrijf had zijn eigen wensen en eisen.

Downloadable assets

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze oplossingen binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering