Doos vormen

Van het semiautomatisch verpakken van een enkel product in een toploaded doosje tot het volledig geautomatiseerd verzendklaar maken van een shipperbox en het stapelen op een pallet. Met onze oplossingen voor het vouwen en vormen van een doos voor medisch of farmaceutisch gebruik, vorm, vul en verpak je het gewenste formaat doos. Zelfs het vormen en toevoegen van een inlay is mogelijk. Of je nu alleen een doosje semiautomatisch wilt inpakken en wilt voorzien van een Tamper Evidence seal  of op zoek bent naar een volledige vorm en inpaklijn gebaseerd op ons GTE Platform : wij ontwerpen een totaaloplossing voor jouw proces.

Carton folding - BOX-EXT
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
BOX-EXT - carton folding machine
BOX-EXT - carton folding machine

Flexibel in formaat doos

Met de BOX-E  en BOX-EXT  kun je op ieder moment opschalen en uitbreiden. Wanneer  er behoefte is aan meer productiecapaciteit voor het vormen van doosjes, worden ook onze LAP-C en LAP-L platformen gebruikt. We kijken samen met jou naar wat je nodig hebt: we verkopen je geen volledig geautomatiseerd top-model als je een semiautomatisch instapmodel nodig hebt. Het voordeel van ons GTE platform is dat je meerdere producten op hetzelfde platform kunt verwerken en op ieder gewenst moment modules kunt toevoegen en verder kunt automatiseren.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Carton folding machine - LAP-C
Carton folding machine - LAP-C gluing hotmelt

Samenstellen van een doos: de toepassingen

Het samenstellen van een doos kan een veelzijdig proces zijn. Zeker wanneer er veel verschillende producten in een bepaalde verpakking moeten komen. Daarom kijken we samen naar welke stappen er doorlopen moeten worden om de efficiëntie van de productielijn te verhogen. Met de BOX-E en BOX-EXT vorm je dozen uit (voorgedrukte) plano’s en plaats je, indien gewenst, een inlay waar het product of de producten (handmatig of geautomatiseerd) in geplaatst worden. Kies je voor de modulaire machines LAP-C of LAP-L dan kun je er nog  voor kiezen om een printer  en vision check toe te voegen en zo de batch te laten serialiseren : hiermee print je belangrijke informatie als een batchnummer, een datamatrix en de pharmacode op de verpakking, waarna deze middels OCR wordt gecontroleerd.

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Uitgebreide kwaliteitscontrole op samengestelde doos

Als je je producten levert, wil je dat alles compleet is en voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Hoewel dit logisch klinkt, is dit een functie waar in veel gevallen nog op te verbeteren valt. Ons Vision systeem  checkt de kwaliteit van de eerste tot de laatste stap. Dus van het vouwen en verlijmen van de verpakkingen tot het checken of de serialisatie correct op de verpakking is geprint en de Tamper Evidence Seal correct is aangebracht.

Ook bij het vullen van het verpakkingsmateriaal zijn Vision Checks mogelijk. Wanneer er gekozen wordt voor een volledig geautomatiseerde oplossing voegen we gewoon extra stappen toe. Zo wordt na de vormfase gecontroleerd of de oriëntatie van het te verpakken product goed is, zodat de cobot of robot deze direct in de verpakking kan plaatsen. Vervolgens wordt er tijdens een presence check gecheckt of alle te verpakken producten wel in de verpakking zitten, alvorens deze naar de volgende stap wordt gestuurd middels een transportsysteem.

Ervaringen van andere klanten

Benieuwd naar wat andere klanten van onze oplossingen om dozen samen te stellen vinden? Ze vertellen je graag meer over hun ervaringen en de toepassingen waar zij onze machines voor gebruiken!

Onze klanten

Carton folding - BOX-EXT partition folding
Folded carton with partition

Aangepast naar jouw wensen

Bij GTE begrijpen we dat ieder productieproces zijn eigen kenmerken heeft. Daarom zijn onze oplossingen schaalbaar en op een later moment uit te breiden. Waar bij een clinical trial of start-up vaak gekozen wordt voor een semiautomatische oplossing, wordt bij een bestaande productielijn vaak gekozen voor een volledig automatische oplossing. Uiteraard zijn al onze oplossingen op een later moment uit te breiden met de systemen die jij nodig hebt.

 

LAP-L semi-automatic blister sealing machine

Download Brochure

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

Ontdek alle op maat gemaakte oplossingen

Gedurende ons bestaan hebben we een groot aantal op maat gemaakte oplossingen ontworpen en geleverd aan verschillende klanten. Van start-up tot multinational: ieder bedrijf had zijn eigen wensen en eisen.

Downloadable assets

Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vink aan:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeerimpressie GTE

Ontdek onze kennis & inspiratie

LAP-C spuiten assembleren
5 minuten

De LAP-C met Mecademic-robot

GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.

Lees meer
BOX-EXT: compacte kartonneermachine
5 minuten

High mix – low volume

In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.

Lees meer
LAP-L Blister vul seal machine
5 minuten

3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN

Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Wat is ‘Smart Customization’?

ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.

 

Lees meer
Atmosphere impression GTE
5 minuten

Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche

Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.

Lees meer
Lidstansmachine met print systeem
4 minuten

Downtime accepteren is een doodzonde!

Iedereen weet dat het bij bedrijven gaat om de productie, oftewel ‘waarde toevoegen’. Waarde is alles waar de klant behoefte aan heeft en voor betaald. Alle andere activiteiten zijn ondersteunend daaraan. Daarom is het zo vreemd dat ongeplande downtime zo snel geaccepteerd wordt en als ‘normaal’ wordt gezien. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe vaak de productielijn stil staat.  Men is er al snel aan ‘gewend’ en accepteert downtime van een productie- of assemblagelijn. Het stilstaan van een productielijn is echter funest voor de organisatie.  Als er geen waarde wordt toegevoegd staat de hele organisatie stil.

Lees meer

Laat ons je terug bellen

Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om jou te helpen!

Mercuriusplein 4
5971 LW Grubbenvorst (Nederland)
Neem contact op
GTE-Engineering