Over GTE

Bij GTE zit innovatie in onze genen

Onze Missie

GTE wil bijdragen aan het welzijn van mensen, onze klanten en hun eindgebruikers door het uitvoeren van maatschappelijk relevante projecten op een goede en duurzame wijze.

Onze Visie

Wij zijn van mening dat de techniek een positieve bijdrage levert aan het welzijn en de welvaart van de mensen. We werken samen met u aan creatieve en zelfstandige ontwikkeling. Wij richten ons specifiek op de thema’s die direct bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van de mens. Met onze kennis, willen we een bijdrage leveren aan de verbetering van de productie- en verpakkingsmachines voor de medische en farmaceutische industrie.

Meer informatie

Ons team

Projectmanagement

De mate waarin een project succesvol is, wordt niet alleen bepaald door de techniek. Een goede projectbeheersing is van cruciaal belang! Ieder project doorloopt een aantal fasen. Bij iedere fase verandert de focus. Binnen een project zijn een drietal factoren van belang, namelijk tijd, kosten en kwaliteit. Wil je iets aan een van de drie factoren veranderen, dan heeft dit automatisch gevolg voor de overige factoren. Een goede projectmanager is hiervan op de hoogte en weet tijdig de focus te verschuiven om het project tot het gewenst eindresultaat te brengen.

Meer informatie

Onze partners

We zijn een regiebureau en bekijken per opdracht welke aanvullende specialistische productkennis we in dienen te schakelen om voor u tot het beste resultaat te komen.

Laatste nieuws

FAQ

Contact opnemen

Kalender

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy