Machines & Gereedschap

Verpakken

De verpakking is een belangrijk marketinginstrument, dat tegelijkertijd moet voldoen aan alle wettelijke en veiligheid gerelateerde regelgeving. Met ons uitgebreide aanbod van de productie- en verpakkingsoplossingen, kunnen we zelfs de meest uitdagende issues succesvol uitwerken in een project, waarbij ook track en trace geïmplementeerd wordt.  

GTE –engineering levert verpakkingsoplossingen voor ongewone en gewone verpakkingen. We ontwerpen en bouwen machines voor alle kartonnen-, blister- en andere verpakkingsvormen. We hebben veel ervaring in thermovorming en sealen van blisters. In onze turnkey projecten realiseren we onderdelen van verpakkingsprocessen tot gehele verpakkingslijnen. We bedenken oplossingen en zetten het om in machines voor al uw verpakkingsvraagstukken. Zit u in de primaire, secundaire of tertiaire verpakkingsindustrie, we zijn er voor u.

Onze klanten hebben wereldwijd technische en economisch profijt van onze verpakkingsmachines en – tools. Door het combineren en integreren van verschillende machine types, kunnen gehele verpakkingslijnen worden neergezet, die standaard niet te koop zijn. Onze klanten krijgen een antwoord op maat op hun vragen.
In onze machines zijn printing, logging en checking systemen geïntegreerd. Afhankelijk van de wensen, worden deze onderdelen opgenomen in het verpakkingsproces.

 

Verpakken

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy