Machines & Gereedschap

Handling & Processing

Onze machines garanderen een ​​vlotte doorstroming van materialen in een volledig geautomatiseerd verpakkingsproces.  Uw producten zijn altijd op de juiste plaats op de juiste tijd. Onze op maat gemaakte systemen voor het verpakken van medicijnen en medische hulpmiddelen hebben hun waarde in de diverse branches van de farmaceutische industrie al bewezen. Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag meer over onze afgeronde projecten.

Onze werkwijze resulteert  in een snel en efficiënt verpakkingsproces, dat kosteneffectief wordt uitgevoerd. Wij bieden onze klanten individueel configureerbare handling systemen, waarbij voorop staat dat uw producten op de juiste plaats en de juiste tijd worden geleverd. Indien nodig worden onverpakte en voorverpakte producten met absolute precisie gepositioneerd. Bij de ontwikkeling van de machines gaan we uit van uw wensen qua volume, verpakkingsproces en kwaliteitseisen.

Onze oplossingen zijn direct te koppelen aan uw productie.

Producten kunnen direct  van uw productiemachine naar bijvoorbeeld een blister machine worden gevoerd. Deze is naadloos te koppelen; van productie naar verpakking. GTE-engineering heeft alle mogelijkheden om u te voorzien van handling systemen exact afgestemd op uw producten en eisen. Deze systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd in uw verpakkingslijn.

 

Handling & Processing

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt- Lees onze Privacy Policy